Dostava

DOSTAVA

 

Dobavni roki so izraženi v številu delovnih dni - v delavnikih. V kolikor pri predstavitvi izdelka ni navedeno drugače, pomeni da je izdelek na zalogi. V kolikor je za naročen artikel rok dobave daljši, ponudnik uporabniku pošlje elektronsko obvestilo o predvidenem možnem roku dobave. Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

 

Za dostavo pošiljk skrbi  Pošta Slovenije d.o.o. Ko je paket obdelan in zapakiran in je oddan v dostavo, stranka prejme obvestilo o oddani pošiljki. Vsi paketi, ki so odposlani do 12:00 ure so dostavljeni naslednji delovni dan. V primeru da Vas takrat ni doma, Vas paket čaka na Vaši lokalni pošti.


Cena pošiljke je enotna ne glede na težo in je po celi Sloveniji enaka, znaša 3,50€. Pri vseh naročilih nad vrednostjo 50,00€ je poštnina brezplačna, saj jo za Vas krijemo mi.

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Zapeljivka.si - Zapeljiva ženska oblačila © 2020