Dolga bela svečana večbarvna obleka z bleščicami

  • Šifra: Pusi-5-1
  • Razpoložljivost: Na zalogi
264.20€
Ta dolga bela večerna obleka je prava oda eleganci, ki pritegne pozornost s svojim edinstvenim videzom in prefinjenim stilom. Krasijo jo svetleče pisane bleščice, ki ustvarjajo edinstveno kombinacijo,...

Razpoložljive možnosti

Ta dolga bela večerna obleka je prava oda eleganci, ki pritegne pozornost s svojim edinstvenim videzom in prefinjenim stilom.

Krasijo jo svetleče pisane bleščice, ki ustvarjajo edinstveno kombinacijo, ki subtilno poudari ženstvene oblike. Njen V-izrez doda pridih nežnega, a čutnega šarma, ki se popolnoma ujema z značajem celotne obleke.

Zaradi MEGA oprijetega kroja je ta obleka izjemno privlačna - pritegne pozornost in usmeri pozornost na postavo ter vsaki ženski, ki jo obleče, doda samozavest.

Ko odseva svetlobo svetilk, ta obleka postane emanacija sijaja, ki osvetljuje celotno okolico. Poleg tega udobno všite košarice omogočajo udobno nošenje obleke brez oblačenja nedrčka, zaradi česar je nošenje še udobnejše.

Ta obleka je odlična izbira za številne elegantne priložnosti, še posebej za poroke. Fleksibilen material se popolnoma prilega postavi in ​​poudari naravno lepoto.

Kljub obilici okrasja je obleka videti izjemno elegantna in klasična ter ostaja brezčasna izbira za posebne priložnosti. Gre za kombinacijo prefinjenosti, subtilnosti in izjemne lepote, zaradi katere se vsaka ženska na poročni dan v tej obleki počuti kot prava princesa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Oznake: Dolga bela svečana večbarvna obleka z bleščicami, Pusi-5-1, COCKTAIL SVEČANE OBLEKE

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Zapeljivka.si - Zapeljiva ženska oblačila © 2024